Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Μάθετε τι «μαθησιακός τύπος» είναι το παιδί σας !


Δημοσιεύουμε επιστολή που ήρθε στο mailbox του Συλλόγου για κάθε ενδιαφερόμενο. 


Αγαπητέ γονέα,

Σήμερα η επιστήμη έχει αποδείξει πως ο κάθε άνθρωπος μαθαίνει, προσλαμβάνει πληροφορίες και τις αναλύει με τον ιδιαίτερο και μοναδικό δικό του τρόπο.  Αυτή η διαπίστωση είναι χρήσιμη, γιατί αν ξέρουμε τον τρόπο με τον οποίο μαθαίνουμε, τότε προσπαθούμε να τον εφαρμόσουμε, έτσι ώστε να βελτιστοποιήσουμε την απόδοση μας.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα παιδιά. Δεν μαθαίνουν όλα με τον ίδιο τρόπο, παρ’όλο που δυστυχώς στο σχολείο, εφαρμόζεται ένας τρόπος για όλα. Εφόσον διαγνώσουμε έγκαιρα τον «μαθησιακό τύπο» όπως τον λέμε, του παιδιού, τότε μπορεί το ίδιο το παιδί, αλλά και εμείς οι δάσκαλοι του, όπως επίσης και οι γονείς του, να προσαρμόσουμε τον τρόπο διδασκαλίας, ώστε να καταλαβαίνει περισσότερα και καλύτερα.

Με πολύ μεγάλη λοιπόν χαρά, σας ανακοινώνουμε πως έχουμε εξασφαλίσει το διαγνωστικό εργαλείο που δείχνει ακριβώς τον τύπο που είναι το παιδί, εφαρμόζοντας ένα πολύ απλό και σύντομο τεστ. Σας το προσφέρουμε τελείως δωρεάν στα γραφεία μας, την μέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί ώστε να αποκτήσετε αυτή την πολύ σημαντική πληροφορία για το παιδί σας.

Επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας για να κλείσουμε το απαραίτητο ραντεβού.
210-2816893  ΠΑΡΝΗΘΟΣ 2 (ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ)
Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να ενδιαφερόμαστε για το παιδί σας και εσάς, ώστε να σας προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες και πέρα από την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας.

Με εκτίμηση,

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΛΛΙΔΟΥ

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΔΩ 

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΔΩ 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΔΩ 

ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΔΩ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΔΩ 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΑΟΚ