Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Kυριακάτικη εξόρμηση


 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ                                                        Mεταμόρφωση 04/04/2016
1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ



Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, στo πλαίσιo συνέχισης των δράσεών του, θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 10 Απριλίου 2016  περίπατο στην Πλάκα. 
Θα επισκεφθούμε το αρχαίο θέατρο του Διονύσου που βρίσκεται κάτω από τη Ακρόπολη και θα μιλήσουμε για τους θεατρικούς αγώνες στην αρχαία Αθήνα, τα Μεγάλα Διονύσια. Από εκεί θα ξεκινήσουμε τον περίπατό μας στην Πλάκα. Θα περπατήσουμε σε δρομάκια που μοιάζουν σαν να έχουν μείνει σε μία άλλη εποχή, με παλιά σπίτια, χρωματιστά παράθυρα και λουλούδια στα μπαλκόνια. Κι εδώ κι εκεί θα ξεπροβάλει κάποιο μνημείο που σίγουρα θα έχει μία ιστορία να μας πει, όπως το μνημείο του Λυσικράτη, ο Πύργος των Ανέμων και η Βιβλιοθήκη του Αδριανού.
 Ξεναγός μας σε αυτή τη διαδρομή θα είναι η μουσειοπαιδαγωγός-ξεναγός Εβίτα Τσιώλη.
 Συνάντηση την Κυριακή στις 10:00 π.μ. στο σταθμό μετρό Ακρόπολη
Για πληροφορίες αλλά και δηλώσεις συμμετοχών πρέπει να απευθυνθείτε εγκαίρως στον κ. Χρήστο Δερμεντζόπουλο 6944697811 και στον κ. Γεώργιο Ζάβο 6977202057.


                                                                 Για το Δ.Σ

         Ο Πρόεδρος                                                                                                            Ο Γραμματέας
Χρήστος Δερμεντζόπουλος                                                                                         Γεώργιος Π. Ζάβος