Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Γνωριμία με το TAEKWONDO


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΤ/ΣΗΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας γνωρίζουμε ότι, o Σύλλογός μας εξασφάλισε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο “ΠΗΛΕΑΣ” με σκοπό την γνωριμία των μαθητών του Σχολείου μας με το άθλημα του TAΕ KWON DO WTF.
Ο Αθλητικός Σύλλογος Πηλέας ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό τη διάδοση και εκπαίδευση του TAE KWON DO WTF. Επίσης είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό ( ΕΛ.Ο.Τ.).
Το άθλημα του TAE KWON DO WTF είναι Ολυμπιακό Άθλημα και η Ελλάδα
αποτελεί μία από τις ισχυρές δυνάμεις παγκοσμίως, με διακρίσεις σε Ευρωπαϊκό, Παγκόσμιο και Ολυμπιακό επίπεδο, με αποκορύφωση το χρυσό μετάλλιο του Μιχάλη Μουρούτσου στην Ολυμπιάδα του Σίδνεϋ.
Σας ενημερώνουμε ότι :

  • Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Α.Σ ΠΗΛΕΑΣ , που βρίσκονται στη διεύθυνση Ηρακλείου 15, Μεταμόρφωση.
  • Ο ΑΣ ΠΗΛΕΑΣ παραχωρεί τους προπονητές του, Γωγάκο Παναγιώτη ( 2ο DAN WTF,διπλωματούχος προπονητής TKD WTF από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία TKD) και Χριστίνα Ζουμή ( 2ο DAN TKD WTF, διπλωματούχος προπονητής TKD WTF από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία TKD, Α’ Διπλ. Διαιτήτρια ΕΛΟΤ, Πτυχιούχος Ψυχολογίας ) για την πραγματοποίηση των μαθημάτων.
  • Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο πρωί, και ώρα που θα οριστικοποιηθεί μετά τη δημιουργία των τμημάτων, και θα έχουν διάρκεια 1 (μία) ώρα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε απογευματινές ώρες, από σήμερα μέχρι την 23/12/2011 και μετά την 7/1/2012 καθημερινά (πλήν αργιών και Σαββατοκύραικου) , απευθείας με τον Σύλλογο στο τηλέφωνο 210-28.36.413.






Για το Δ.Σ

                                   
       Ο Πρόεδρος                                                                     Η Γενική Γραμμάτεας
                                                                       
      Στρογγυλούδης Γεώργιος                                             ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Ανθούλα                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου