Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Δραστηριότητες του συλλόγου μας για την τρέχουσα σχολική χρονιά


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΤ/ΣΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
2014-2015

Για την τρέχουσα χρονιά ο Σύλλογός μας έχει προγραμματίσει τις εξής δραστηριότητες:
v  Εκμάθηση Παραδοσιακών Χορών
v  Σεμινάρια Pilates (για τους γονείς)
v  Ρυθμική γυμναστική
v  Μοντέρνοι Χοροί
v  Μαθήματα Σκάκι
v  Χορογυμναστική και λάτιν χορός
v  Γυμναστική για παιδιά (5-8 ετών)

Αναλυτικά:
§  Εκμάθηση Παραδοσιακών Χορών: Διδάσκει η κα Πηνελόπη Νάνου. Το μάθημα θα διεξάγεται κάθε Σάββατο 10:00-11:00 για το Α’ Τμήμα και 11:00-12:00 για το Β’ τμήμα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου.

§  Pilates: Διδάσκει η κα Πηνελόπη Νάνου. Το μάθημα θα διεξάγεται Δευτέρα 18:00-20:00 και κάθε Τετάρτη 18:00-20:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου.

§  Μοντέρνοι Χοροί: Διδάσκει η κα Θεοδώρα. Το μάθημα θα διεξάγεται κάθε Σάββατο 12:30-13:30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου.

§  Μαθήματα Σκάκι: Διδάσκει η κα Ντίνα Σερετάκη. Το μάθημα θα διεξάγεται στο σχολείο μας κάθε Τετάρτη 18:00-20:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου. Η πρώτη ώρα αφορά τους αρχάριους ενώ η δεύτερη ώρα τους προχωρημένους.

§  Μαθήματα Γυμναστικής για μικρά παιδιά (5-8 ετών): Διδάσκει η κα Ελευθερία Ζήση. Το μάθημα θα διεξάγεται στο σχολείο μας κάθε Τρίτη 17.00-20.00 (Α και Β τμήμα) στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου.

§  Μαθήματα Χορογυμναστικής: Διδάσκει η κα Ευαγγελία Ντούλου. Το μάθημα θα διεξάγεται στο σχολείο μας κάθε Πέμπτη 19:00 - 20:00.

§  Μαθήματα Ρυθμικής γυμναστικής: Διδάσκει η κα Μαρία Νικολάου. Το μάθημα θα διεξάγεται στο σχολείο μας κάθε Παρασκευή 18:30 - 19:30.

Συμμετοχές σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σύλλογο.

Για τις δραστηριότητες που θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα της Ένωσης Γονέων, καθώς και σε δραστηριότητες που πιθανόν ανακοινώσει ο Δήμος Μεταμόρφωσης, θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.
Μπορείτε να παρακολουθείτε τα νέα του σχολείου μας καθώς και ενδιαφέρουσες αναρτήσεις στο ιστολόγιο του σχολείου μας: http://www.goneis1odimotiko.blogspot.gr/
Για να προχωρήσει η διαδικασία συμπληρώστε το έντυπο συμμετοχής, όπου θα αναγράφετε υποχρεωτικά ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Δώστε το έντυπο συμπληρωμένο στη δασκάλα/δάσκαλο του παιδιού σας, για να το μεταβιβάσει σε εμάς. Εναλλακτικά, μπορείτε να μεταβείτε στο χώρο διεξαγωγής της δραστηριότητας και να μιλήσετε απευθείας με την αντίστοιχη εκπαιδεύτρια.

Για το Δ. Σ.  
Ο Γραμματέας                                   Ο Πρόεδρος

                            Ζάβος Γεώργιος                       Χρήστος Δερμεντζόπουλος                            




ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΟΝΕΑ/ΚΗΔΕΜΟΝΑ:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΙΔΙΟΥ/ΩΝ:

ΤΑΞΗ/ΕΙΣ:

ΤΜΗΜΑ:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

email:

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:


ΕΠΙΘΥΜΩ ΕΓΩ Η ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ/ΕΙ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΒΑΛΤΕ Χ).

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ

PILATES (ενήλικες)

ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΧΟΡΟΙ

ΣΚΑΚΙ

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

ΧΟΡΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου