Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ 2015-2016


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ  1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΤ/ΣΗΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
2015-2016
Για την τρέχουσα χρονιά ο Σύλλογός μας έχει προγραμματίσει τις εξής δραστηριότητες:
v  Εκμάθηση Παραδοσιακών Χορών
v  Σεμινάρια Pilates (για τους γονείς)
v  Ρυθμική γυμναστική
v  Μοντέρνοι Χοροί
v  Μαθήματα Σκάκι
v Κιθάρα (ατομικά και ομαδικά μαθήματα)
Αναλυτικά:
§  Εκμάθηση Παραδοσιακών Χορών: Διδάσκει η κα Πηνελόπη Νάνου. Το μάθημα θα διεξάγεται κάθε Σάββατο 10:00-11:00 για το Α’ Τμήμα και 11:00-12:00 για το Β’ τμήμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.
§  Pilates: Διδάσκει η κα Πηνελόπη Νάνου. Το μάθημα θα διεξάγεται Δευτέρα 18:00-20:00 και κάθε Τετάρτη 18:00-20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.
§  Μοντέρνοι Χοροί: Διδάσκει η κα Δώρα Μαρώση. Το μάθημα θα διεξάγεται κάθε Σάββατο 12:00-13:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.
§  Μαθήματα Σκάκι: Διδάσκει η κα Ντίνα Σερετάκη. Το μάθημα θα διεξάγεται στο σχολείο μας κάθε Τετάρτη 18:00-19:00 για τους αρχάριους και 19:00-20:00 για τους προχωρημένους, σε αίθουσα του σχολείου.
§  Μαθήματα Κιθάρας: Διδάσκει η κα Αργυρή Μπουλοκώστα. Το μάθημα μπορεί να γίνει είτε ομαδικά είτε ατομικά και θα διεξάγεται σε αίθουσα του σχολείου μας.
§  Μαθήματα Ρυθμικής γυμναστικής: Διδάσκει η κα Μαρία Νικολάου. Το μάθημα θα διεξάγεται στο σχολείο μας κάθε Παρασκευή 18:30 - 19:30.
Συμμετοχές σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σύλλογο και τον εκπαιδευτή.
Για τις δραστηριότητες που θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα της Ένωσης Γονέων, καθώς και σε δραστηριότητες που πιθανόν ανακοινώσει ο Δήμος Μεταμόρφωσης, θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση. Μπορείτε να παρακολουθείτε τα νέα του σχολείου μας καθώς και ενδιαφέρουσες αναρτήσεις στο ιστολόγιο του σχολείου μας: http://www.goneis1odimotiko.blogspot.gr/
Για να προχωρήσει η διαδικασία συμπληρώστε το έντυπο συμμετοχής, όπου θα αναγράφετε υποχρεωτικά ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Δώστε το έντυπο συμπληρωμένο στη δασκάλα/δάσκαλο του παιδιού σας, για να το μεταβιβάσει σε εμάς. Στη συνέχεια θα ενημερωθείτε από τον εκπαιδευτή για την έναρξη των δραστηριοτήτων.
Ο Γραμματέας                                                                             Ο Πρόεδρος
Ζάβος Γεώργιος                                 Χρήστος Δερμεντζόπουλος 

ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΟΝΕΑ/ΚΗΔΕΜΟΝΑ:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΙΔΙΟΥ/ΩΝ:

ΤΑΞΗ/ΕΙΣ:

ΤΜΗΜΑ:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

email:

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:


ΕΠΙΘΥΜΩ ΕΓΩ Η ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ/ΕΙ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΒΑΛΤΕ Χ).

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ

PILATES (ενήλικες)

ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΧΟΡΟΙ

ΣΚΑΚΙ

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

ΚΙΘΑΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου