Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Αγαπητοί γονείς σε συνέχεια των δράσεων του συλλόγου μας και με σκοπό την βελτίωση των εγκαταστάσεων του σχολείου μας και ειδικότερα του προαυλίου χώρου σας ενημερώνουμε ότι συντάξαμε και αποστείλαμε στην αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου μας το παρακάτω σχετικό έγγραφο προκειμένου επιληφθούν λόγω αρμοδιότητάς τους.
Θα σας ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη.  
  
   
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
                          

   Προς :   Α΄ Θμια Σχολική Επιτροπή
Δήμου Μετ/σης
    Κοιν :  1. Διευθυντή 1ου Δημοτικού
                          Σχολείου Μετ/σης 
                     2. Ένωση Συλλόγων Γονέων
                            Μεταμόρφωσης
Μεταμόρφωση : 30/03/2017
ΘΕΜΑ : Ελλείψεις και βλάβες στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου.
1. Το Διοικητικό Συμβούλιο, που αναδείχτηκε από τις τελευταίες εκλογές, σε πρόσφατη συνεδρίασή του, εντόπισε προβλήματα που σχετίζονται με συγκεκριμένες ελλείψεις / φθορές στο σχολείο μας όπως περιγράφονται παρακάτω:
α. To προαύλιο του σχολείου είναι σε άθλια κατάσταση γεμάτο λακκούβες και εξογκώματα με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του διαλλείματος και του μαθήματος της γυμναστικής να προκαλούνται συνεχώς τραυματισμοί παιδιών από πεσίματα και μόνο από τύχη δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα κάποιο σοβαρό περιστατικό.
β. Τα παγκάκια στον προαύλιο χώρο είναι σπασμένα και φθαρμένα και εκτός του ότι δεν εξυπηρετούν τα παιδιά είναι και επικίνδυνα για τραυματισμούς.
γ. Υπάρχουν χαλασμένοι προβολείς στο προαύλιο του σχολείου, γεγονός που δεν επιτρέπει τον πλήρη φωτισμό τις βραδινές ώρες, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια όσων παιδιών προτιμούν το σχολείο τους για το απογευματινό παιχνίδι.
δ. Στην πίσω πλευρά του προαυλίου υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο κτίσμα που αποτελεί εστία μόλυνσης και επικινδυνότητας για το σχολείο το οποίο θα μπορούσε να καλυφθεί.
ε. Οι σημάνσεις και ο χρωματισμός των γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ του σχολείου έχουν σβηστεί εντελώς και πλέον δεν υφίστανται. Επιπροσθέτως στο γήπεδο μπάσκετ οι μπασκέτες χρήζουν αντικατάστασης λόγω παλαιότητας και το γήπεδο βόλεϊ δεν διαθέτει φιλέ.
στ. Οι ζαρντινιέρες που βρίσκονται διάσπαρτες στο προαύλιο αποτελούν πηγή κινδύνου για τα παιδιά.
2. Επισυνάπτονται σχετικές φωτογραφίες προκειμένου κατανοηθούν πλήρως τα υφιστάμενα προβλήματα.
3.  Κατόπιν των ανωτέρω διαπιστώσεων παρακαλούμε όπως, προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση των ανωτέρω αναφερομένων φθορών – ελλείψεων.
4.  Ο κ, Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μεταμόρφωσης στους οποίους κοινοποιείται το παρόν παρακαλούνται για τις δικές τους κατά λόγω αρμοδιότητας ενέργειες.
Για το ΔΣ του Συλλόγου
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Μάκκας Δημήτριος
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Μυκονιάτη Άννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου