Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΤ/ΣΗΣ

Αγαπητοί γονείς ,
            Με την παρούσα επιστολή σας καλούμε σε συγκέντρωση Γονέων & Κηδεμόνων την Τετάρτη 2/11/2011 και ώρα 20:00 στην αίθουσα τελετών του σχολείου μας, για να συζητήσουμε τις δράσεις/ εκδηλώσεις του Συλλόγου καθώς και τα προβλήματα που έχουν ανακύψει από την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολη η φυσική μας επικοινωνία λόγω των έντονων ρυθμών ζωής όλων μας. Για τον λόγο αυτό σκεφθήκαμε να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο ηλεκτρονικής επικοινωνίας για όσους διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω e-mails. Παρακαλούμε , θερμά να συμπληρώσετε την  φόρμα επικοινωνίας (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1) και να την επιστρέψετε μέσα στο φάκελλο με το παιδί σας το οποίο θα την παραδώσει στην δασκάλα του και από εκεί θα έρθει στα χέρια μας. Μπορείτε επίσης να μας στείλετε email στην διεύθυνση sgk1odimotikometamorfosis@gmail.com .
             Η δύναμη του Συλλόγου εξαρτάται άμεσα από την δική σας συνδρομή.  Η ετήσια συνδρομή είναι 10 ευρώ. Μέλη του Συλλόγου θα βρίσκονται, μέσα από την είσοδο από τον Πεζόδρομου (Ι.Κόττου) στον χώρο μπροστά από την είσοδο του νέου κτιρίου ( ή μπροστά από το κυλικείο εάν ο καιρός δεν βοηθάει) για να εισπράξουν την ετήσια συνδρομή τις ημερομηνίες 2 – 3 -4 –Νοεμβρίου -2011 και τις ώρες  προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών (07:45-08:15 & 13:00-13:30).

ΜΑΘΗΜΑΤΑ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Τον μήνα Νοέμβριο θα ξεκινήσουν τα μαθήματα που λαμβάνουν χώρα στον χώρο του σχολείου, κατά τις απογευματινές ώρες. Η καθυστερημένη έναρξη οφείλεται σε τεχνικό θέμα που αφορά στην σύσταση των σχολικών επιτροπών το οποίο επιλύθηκε πρόσφατα.
Για εφέτος έχουμε προγραμματίσει  τα παρακάτω μαθήματα :
·      Παραδοσιακοί Χοροί (Διδάσκει όπως πάντα ο κος Κώστας)
·      Σκάκι (Διδάσκει η κα Ντίνα Σερετάκη)
·      Ζωγραφική (Διδάσκει η κα Λίζα και ο κος Παναγιώτης Ανδρέου)
·      Ψηφιδωτό για παιδιά 4ης-5ης-6ης Τάξης  (Διδάσκει η κα Ακζιώτη Ειρήνη)
·      Φωτογραφία για παιδιά 4ης-5ης-6ης Τάξης ( Διδάσκει η κα Αλεξίου)
     Οσοι γονείς επιθυμούν να συμμετέχουν τα παιδιά τους παρακαλούνται να συμπληρώσουν 
την φόρμα δήλωσης συμμετοχής (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2) την οποία να  επιστρέψετε μέσα στο φάκελλο με το παιδί σας το οποίο θα την παραδώσει στην δασκάλα του και από εκεί θα έρθει στα χέρια μας. Θα ενημερωθείτε για το πρόγραμμα, τηλεφωνικά, όταν ολοκληρωθεί η εκπόνησή του από τους υπεύθυνους Δασκάλους. Η αναγραφή ενός τηλεφώνου είναι υποχρεωτική ώστε να υπάρχει αμεσότητα επικοινωνίας για τον σωστό προγραμματισμό του κάθε μαθήματος. Τα έξοδα των δραστηριοτήτων, καλύπτονται από τις μηνιαίες συνδρομές των μελών του Συλλόγου.

            ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Η Σχολική Βιβλιοθήκη θα ξεκινήσει την λειτουργία της την 31/10/2011. Ωράριο λειτουργίας κάθε  Παρασκευή κατά τα δύο τελευταία διαλλείματα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ
Η φωτογράφιση των παιδιών θα γίνει εφέτος σε δύο φάσεις : α) Ομαδική (τάξεις) & β) Ατομική. Δείγμα του συνολικού πακέτου θα είναι διαθέσιμο από την 2/11/2011 στο γραφείο του Συλλόγου, τις ώρες λειτουργίας της βιβλιοθήκης,  για να αξιολογήσετε την ποιότητα και την προσπάθεια να διορθώσουμε την περυσινή αποτυχία.Η ομαδική φωτογράφιση θα γίνει την Τρίτη 8 Νοεμβρίου.
                                                                                               
                    Για το Δ.Σ



            Ο Πρόεδρος                                                                                 Η Γενική Γραμμάτεας
                                                                                   
 Στρογγυλούδης Γεώργιος                                                                      Κοντοπούλου Ανθούλα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου