Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Κινηματογραφικές προβολές στο σχολείο μας




Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, σε συνεργασία με το Σύλλογο Διδασκόντων, θα πραγματοποιεί κινηματογραφικές προβολές στην αίθουσα τελετών του σχολείου μας.
Τα Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 6 το απόγευμα θα γίνει η πρώτη προβολή στην αίθουσα τελετών. Η είσοδος είναι δωρεάν. Η προβολή αφορά τους μαθητές των τάξεων Δ, Ε και ΣΤ του σχολείου μας.
Για πληροφορίες αλλά και δηλώσεις συμμετοχών πρέπει να απευθυνθείτε στον Κο Κωνσταντίνο Μπουτόπουλο, δάσκαλο του Δ1 Τμήματος του Δημοτικού μας Σχολείου είτε στα μέλη του ΔΣ του συλλόγου μας.

Για την ταινία:

2
Τα κινούμενα σχέδια δεν είναι μόνο για... ενήλικες
Βραβευμένο με το Σεζάρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων και υποψήφιο για Οσκαρ στην ίδια κατηγορία, το «Ernest et Celestine» των Μπεντζαμίν Ρενέρ, Στεφάν Ομπιέρ και Βενσάν Πατάρ δεν είναι μόνο η πολυαναμενόμενη και πολυβραβευμένη κινηματογραφική διασκευή της σειράς παραμυθιών του Βέλγου Γκαμπριέλ Βενσάν, αλλά πριν απ' αυτό μια υπέροχη ταινία για τη σημασία της φιλίας σε σχεδόν παραδοσιακό vintage σχέδιο που σε κάνει να πιστέψεις χωρίς καμία ενοχή στη χαμένη αθωότητα.

Δείτε και εδώ: http://www.imdb.com/title/tt1816518/



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου