Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Φαραώ, Φαγιούμ και άλλες ιστορίες για την Αρχαία Αίγυπτο


Εκπαιδευτική εκδρομή του Συλλόγου Γονέων Μεταμόρφωσης του 1ου Δημοτικού



Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, στo πλαίσιo συνέχισης των δράσεών του, θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015, επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο (Πατησίων 44), στην Αιγυπτιακή Συλλογή, η οποία κατέχει σημαντική θέση παγκοσμίως λόγω του πλούτου, της ποιότητας και της σπανιότητας των αντικειμένων της, με ξενάγηση από τη μουσειοπαιδαγωγό Εβίτα Τσιώλη.
Φαραώ, Φαγιούμ και άλλες ιστορίες για την Αρχαία Αίγυπτο
Τι σημαίνει φαραώ; Ποιος θεός είναι ο Ρα και ποιος ο Όσιρις; Πώς γράφεται το όνομά σου στα ιερογλυφικά; Μέσα από μία διασκεδαστική επίσκεψη στην Αιγυπτιακή Συλλογή του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου ανακαλύπτουμε την αρχαία Αίγυπτο, την τέχνη αλλά και τους παράξενους θεούς της!  

 Να θυμάστε ότι θα συναντηθούμε στον είσοδο του Αρχαιολογικού Μουσείου στις 10:30 το πρωί!

Η είσοδος στο μουσείο και η συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των παιδιών μας είναι δωρεάν
Οι γονείς που επιθυμούν να επισκεφτούν το Μουσείο και να συμμετέχουν στην ξενάγηση θα πληρώσουν μόνο το αντίτιμο του εισιτηρίου για το μουσείο. Οι υπόλοιποι γονείς και συνοδοί μπορούμε να απολαύσουμε τον καφέ μας στο café του μουσείου. 
Συνάντηση τη Κυριακή στις 10:30 στην είσοδο του Αρχαιολογικού Μουσείου,  Πατησίων 44. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 11:00. 
Για πληροφορίες αλλά και δηλώσεις συμμετοχών πρέπει να απευθυνθείτε εγκαίρως στον κ. Χρήστο Δερμεντζόπουλο 6944697811 και στον κ. Γεώργιο Ζάβο 6977202057.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου